Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Human Inspiration kan weer een mooi project op zijn ervaringslat erbij schrijven.

In samenwerking met  www.web-ict.com   www.itsyourgoal.nl en www.madcap.nl

heeft Human Inspiration met succes de migratie uitgevoerd van een primair order en financieeltransactie systeem van Sligro. Met deze migratie is het systeem geupgrade naar up-2-date infrastructuur, is het geintegreerd binnen de Sligro omgeving en is een verhuiziging gerealiseerd van Amsterdam naar Veghel. Natuurlijk waren er ook in dit project weer de nodige technische uitdagingen. En wat heerlijk om deze opgelost te krijgen, juist doordat mensen elkaar respecteren, waarderen en bereid zijn tot goede samenwerking. Als dat er is, kunnen de ruwste zeeen bevaren worden.

Het project werd getypeerd door het vakmanschap vanuit Web-ICT, de samenwerking met een professionele en slagvaardige Sligro ICT afdeling, de nauwlettende en prettige samenwerking met de Financiele afdeling en de orderafdeling van Sligro in Amsterdam.  Its Your Goal en MadCap traden op onderdelen op als contractpartners.

Het is mooi om kennis gemaakt te hebben met Sligro. Een oerdegelijk nederlands bedrijf dat weet hoe ze door inzet en efficiency op een hollandse manier geld kunnen verdienen. Geweldig om die enorme distributie hallen in Amsterdam west een keer van binnen gezien te hebben. Enorme verwarmde, gekoelde en diepvries hallen. Het mooie van het uitvoeren van een opdracht bij Sligro is dat de core business zo tastbaar en zichtbaar is.

Sligro bedankt!

Eindelijk is het dan zover!!!!  De veranderingen werden vorig jaar juni ingezet en nu is het dan eindelijk zover!!!! Er waren wat hobbels te nemen en eindelijk kan Human Inspiration nieuwe stijl van start!

Human Inspiration heeft wat uitdagingen in deze barre economische tijden. Met project -en programma management richt Human Inspiration zich op vernieuwingen in de gevestigde bedrijven in Nederland. Gevestigde namen zoals Rabobank, Eneco, ANWB, KLM, ABN Amro, Wellant College, Rabobank, Interpolis, Achmea, Fortis, Nationale Nederlanden zijn en worden geholpen in het vorm en inhoud geven van hun meest strategische projecten.

Human Inspiration is een netwerk onderneming pur-sang. Het is het label waaronder Fulco Houtveen zijn vakmanschap tentoon spreid. In diverse situaties wordt samengewerkt met andere kenniswerkers en/of gevestigde ondernemingen. Kenmerkend hierbij is dat deze partijen ten allen tijde onder eigen label bij de verschillende klanten opereren.

Human Inspiration is hiermee UNIEK en VOLLEDIG TRANSPARANT. Het is ondernemen op basis van het nieuwe ’broederschap’: elkaar met raad en daad bijstaan zonder verborgen commercieel belang! Geld wordt verdient MET geleverde TOEGEVOEGDE WAARDE.

Search
Archives

You are currently browsing the archives for the Uncategorized category.