Archive for the ‘Opdrachtgevers’ Category

Human Inspiration kan weer een mooi project op zijn ervaringslat erbij schrijven.

In samenwerking met  www.web-ict.com   www.itsyourgoal.nl en www.madcap.nl

heeft Human Inspiration met succes de migratie uitgevoerd van een primair order en financieeltransactie systeem van Sligro. Met deze migratie is het systeem geupgrade naar up-2-date infrastructuur, is het geintegreerd binnen de Sligro omgeving en is een verhuiziging gerealiseerd van Amsterdam naar Veghel. Natuurlijk waren er ook in dit project weer de nodige technische uitdagingen. En wat heerlijk om deze opgelost te krijgen, juist doordat mensen elkaar respecteren, waarderen en bereid zijn tot goede samenwerking. Als dat er is, kunnen de ruwste zeeen bevaren worden.

Het project werd getypeerd door het vakmanschap vanuit Web-ICT, de samenwerking met een professionele en slagvaardige Sligro ICT afdeling, de nauwlettende en prettige samenwerking met de Financiele afdeling en de orderafdeling van Sligro in Amsterdam.  Its Your Goal en MadCap traden op onderdelen op als contractpartners.

Het is mooi om kennis gemaakt te hebben met Sligro. Een oerdegelijk nederlands bedrijf dat weet hoe ze door inzet en efficiency op een hollandse manier geld kunnen verdienen. Geweldig om die enorme distributie hallen in Amsterdam west een keer van binnen gezien te hebben. Enorme verwarmde, gekoelde en diepvries hallen. Het mooie van het uitvoeren van een opdracht bij Sligro is dat de core business zo tastbaar en zichtbaar is.

Sligro bedankt!

Search
Archives

You are currently browsing the archives for the Opdrachtgevers category.