Archive for May, 2010

Eindelijk is het dan zover!!!!  De veranderingen werden vorig jaar juni ingezet en nu is het dan eindelijk zover!!!! Er waren wat hobbels te nemen en eindelijk kan Human Inspiration nieuwe stijl van start!

Human Inspiration heeft wat uitdagingen in deze barre economische tijden. Met project -en programma management richt Human Inspiration zich op vernieuwingen in de gevestigde bedrijven in Nederland. Gevestigde namen zoals Rabobank, Eneco, ANWB, KLM, ABN Amro, Wellant College, Rabobank, Interpolis, Achmea, Fortis, Nationale Nederlanden zijn en worden geholpen in het vorm en inhoud geven van hun meest strategische projecten.

Human Inspiration is een netwerk onderneming pur-sang. Het is het label waaronder Fulco Houtveen zijn vakmanschap tentoon spreid. In diverse situaties wordt samengewerkt met andere kenniswerkers en/of gevestigde ondernemingen. Kenmerkend hierbij is dat deze partijen ten allen tijde onder eigen label bij de verschillende klanten opereren.

Human Inspiration is hiermee UNIEK en VOLLEDIG TRANSPARANT. Het is ondernemen op basis van het nieuwe ’broederschap’: elkaar met raad en daad bijstaan zonder verborgen commercieel belang! Geld wordt verdient MET geleverde TOEGEVOEGDE WAARDE.

Search
Archives

You are currently browsing the Human Inspiration blog archives for May, 2010.